Wie wij zijn

Ajamko Reiniging bestaat inmiddels 17 jaar en is gestart door Joke Haakman en Ton Kok. In eerste instantie werkten zij als ZZP'ers voor grotere schoonmaakbedrijven. Voor deze bedrijven maakten we scholen, gemeentegebouwen, sanitairgroepen e.d. schoon.

Vanaf 2006 ontwikkelden ze Ajamko Reiniging echter door tot een volwaardig schoonmaakbedrijf met eigen middelen, gereedschappen en personeel. We zijn dus een klein schoonmaakbedrijf met nog echte aandacht voor onze klanten.

Naast de objecten die we als onderaannemer verrichten hebben we inmiddels een groeiend klantenbestand opgebouwd waarvoor wij rechtstreeks werken. Ook kwamen we er achter dat met name de reiniging van gebouwen binnen de agricultuur en sanitairgebouwen ons goed liggen. Zo hebben we de sanitairgroepen van de gemeentehavens Enkhuizen en de compagnieshaven in Enkhuizen schoongemaakt. Hazera Seeds en ABZ strawberry zijn twee klanten uit de agricultuur.

Dit sluit echter niet uit dat we ook andere objecten reinigen. Een huisartsencentrum, diverse basisscholen, een transportbedrijf en gemeentepanden zijn enkele voorbeelden. Sinds februari 2016 maken wij ook de kantoorgebouwen van Dorcas international Aid in Andijk schoon. Een hulporganisatie die wij een warm hart toedragen.  Vanaf 2016 breidt ons klantenbestand in Amsterdam zich steeds verder uit.  Ook opleveringsschoonmaak na een bouw of verbouwing doen we steeds vaker.

Contact

Ajamko Reiniging
Klaverweid 28
1602 LS  Enkhuizen
06-45458074 (Ton Kok)
06-45602555 (Joke Haakman/kantoor)
info@ajamko-reiniging.nl